Pouk na daljavo 30. 3.-3. 4. 2020 – obvestilo za učence

Drage učenke in učenci!

Glede na razmere se žal še nekaj časa ne bomo videli. Da bi kljub temu ostali v stiku, želimo, da nas obveščate o svojih dejavnosti, nam postavljate vprašanja, morda zaupate tudi skrbi, ki jih ne morete deliti s kom drugim. V ta namen smo na šolski spletni strani že objavili
elektronske naslove vseh učiteljic in učiteljev, ki jih najdete pod zavihkom Pouk na daljavo/Elektronski naslovi učiteljev.
Predvsem je pomembno, da navežete stik s svojo razredničarko ali razrednikom. Sporočite nam, kako delate, kako se počutite, s katerimi težavami se srečujete, kaj počnete …
Učitelji pri pripravi gradiva pazimo, da so naša navodila čimbolj jasna in natančna. Če se vseeno zgodi, da katerega ne razumete, brez odlašanja pišite svojemu učitelju in mu to povejte. Učitelji se bomo potrudili, da na vaša vprašanja čim prej odgovorimo.
Ponovno pa vas želimo opomniti, da morate vse dane zadolžitve vzeti resno in jih opraviti, saj bodo tudi znanja, ki jih pridobite na daljavo, del preverjanja, ko bomo spet v šoli. Brez skrbi, vse bomo skupaj najprej ponovili in razrešili morebitne nejasnosti!
Želimo vam veliko uspeha pri samostojnem delu, predvsem pa da ostanete kljub vsemu, kar se dogaja okoli vas, optimistični, predvsem pa zdravi!

Za vzpodbudo vam namenjamo tudi eno izmed Drobtinic Toneta Pavčka:
Na svetu si, da gledaš SONCE.
Na svetu si, da greš za SONCEM.
Na svetu si, da sam SI SONCE
in da s sveta odganjaš – SENCE.

Trdno verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo odgnati sence!

Lepo vas pozdravljamo ravnatelj, učiteljice in učitelji ter vsi delavci šole

(Skupno 1,474 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...