Dobrodelni koncert in novoletni bazar

V četrtek, 28. 11. 2019, je na Osnovni šoli Ljubečna potekal že tradicionalni dobrodelni koncert, ki se ga je tudi letos udeležilo veliko ljudi. Sredstva, ki smo jih zbrali s prodajo vstopnic, pomočjo donatorjev in prodajo izdelkov na tržnici po koncertu, so zbrana v šolskem skladu, s pomočjo katerega se krijejo stroški dni dejavnosti, šol v naravi, intenzivnih pevskih vaj ipd. za učence iz socialno ogroženih družin.

Enkratno vzdušje, polna dvorana ljudi in odlični glasbeniki so tudi letos poskrbeli za nepozaben večer. Na odru so se predstavili Poskočni muzikantje, Vili Resnik in reper Vauks. Nastopili so tudi učenci naše šole, in sicer trije nadarjeni harmonikaši, plesna skupina Explosion in otroški pevski zbor ob spremljavi inštrumentalnega krožka. Obiskovalci so se po koncertu sprehodili med stojnicami, bogato obloženimi s prazničnimi izdelki učencev, se posladkali s sladkimi palačinkami in mafini ter ogreli s čajem.

Vsako leto se veselimo tega dogodka in se nanj zelo skrbno pripravimo, saj pomeni obenem začetek prijetnega decembrskega prazničnega  vzdušja, navdaja pa nas tudi z neskončno hvaležnostjo, da nas obdaja toliko dobrih ljudi, ki so nam pripravljeni pomagati.

(Skupno 554 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...