Obvestilo o izvajanju pouka na daljavo za učence od 6. do 9. razreda

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 bomo začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, izvajali pouk na daljavo za učence od 6. do 9. razreda.

Vsa navodila za delo na daljavo bodo dostopna na spletni strani šole pod zavihkom POUK NA DALJAVO v nedeljo, 18. 10, v večernih urah.

V primeru, da se bodo pojavljale težave pri dostopu do gradiv zaradi prezasedenosti ARNES-ovega spletnega omrežja, vas vljudno prosimo za potrpežljivost. Predlagamo, da v takšnem primeru nekoliko počakate in poskušate ponovno vzpostaviti povezavo.

Če bodo imeli učenci kakršne koli težave pri pouku na daljavo, se obrnite na razrednika ali učitelja določenega predmeta. E-naslovi vseh učiteljev so objavljeni na šolski spletni strani (zavihek DELO NA DALJAVO).

Vsem učencem želimo uspešno šolsko delo v domačem okolju, v nadaljevanju pa lepe jesenske počitnice. Če bo vse tako, kot si vsi želimo, se ponovno vidimo v šoli v ponedeljek, 2. 11. 2020. V primeru, da se bo čas dela na daljavo še podaljšal, vas bodo o tem obvestili razredniki oddelka, ki ga obiskuje vaš otrok, splošno obvestilo pa bo tudi na spletni strani šole.

Z željo, da s skupnimi močmi v čim krajšem času »obrnemo trend na bolje«, vam namenjamo misel A. de Saint-Exuperyja: »Sprejmi dan, kot ti je bil poklonjen, namesto da žaluješ za tistim, kar je za vedno izgubljeno.«

Pazite nase in na druge!

 

Učitelji in ravnatelj OŠ Ljubečna

(Skupno 470 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost