Obvestilo za učenke, učence in starše

Ko si majhen, čas nalašč zaostaja.

Ne pusti ti biti velik,

je kot počasen val brez kraja.

(Bina Štampe Žmavc)

 

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Pred nami je za vse nas še vsaj teden pouka na daljavo. Vse bolj sem nam zdi, da je čas na nek način obstal, na drugi strani pa dnevi z neverjetno naglico hitijo mimo nas.

Da bi nekoliko umirili ritem vsakdanjega šolskega dela in vas nekoliko razbremenili, smo v tem tednu pripravili dva dneva dejavnosti. Podrobnejša navodila za samostojno izvedbo in naloge bodo objavljeni v gradivih za posamezni razred, v spletnih učilnicah, del navodil pa boste dobili preko e-pošte.

V tem tednu smo na šoli oblikovali navodila za ocenjevanje znanja v okviru poučevanja na daljavo, ki smo jih uskladili s sklepom MIZŠ. Navodila si boste lahko ogledali na naši spletni strani pod zavihkom pouk na daljavo. Poglavitna novost je, da se vzgojno-izobraževalno delo po obveznem predmetniku izvaja v enem ocenjevalnem obdobju, ki traja od 1. septembra 2020 do 24. junija 2021, razen za devetošolce, ki bodo s poukom zaključili 15. junija. Zmanjšano je tudi število ocen, ki jih morajo pridobiti učenci pri posameznih predmetih v celem šolskem letu. Podrobnejše informacije o načinih ocenjevanja in številu potrebnih ocen pri posameznem predmetu bodo učencem posredovali učitelji, ki predmet poučujejo, ali razredniki.

Želimo vam uspešen teden, otrokom pa prijetno miklavževanje, pa čeprav le v krogu družine!

Ravnatelj, učiteljice in učitelji OŠ Ljubečna

(Skupno 361 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost